Når du skal indrykke en gratis stillingsannonce på jobportalen, vil du blive ledt igennem forskellige steps.

1. Det første du skal udfylde, er oplysninger om virksomheden. Her skal du angive virksomhedsnavn, uploade logo og angive den geografiske placering for virksomheden. Har virksomheden flere placering, så vælg geografien for hovedkvarteret.

Når du begynder at udfylde virksomhedsnavnet, vil du kunne kommer ud for, at virksomheden allerede er oprettet. Vælg her virksomheden.

Du bedes også angive kontaktpersonen på annoncen. Disse oplysninger vil ikke blive vist på annoncen, men er blot informationer der bruges, til at udsende mails om oprettelse og nedtagning.

2.  Næste step er annonceoplysninger eller stillingsoplysninger, der skal udfyldes. Du bedes her angive annoncetitlen, samt vælge den geografi og stillingstype (vælg gerne flere), som matcher stillinger. Det er på baggrund af disse, at jobagenten finder ud af hvilke brugere stillingsannoncen skal sendes ud til. Foruden ovenstående skal arbejdssted, ansøgningsfrist og ansættelsesdato også udfyldes.

3. Herefter er det blevet tid til at indsætte selve annonceteksten og evt. uploade et cover til annoncen. Det er på dette step også muligt at uploade et bilagt til annoncen.

4. Fjerde og sidste step er et preview af annonce, og det er her blevet tid til at godkende og publicere annoncen.

Efter annonceoprettelse vil der blive sendt en mail til den angivne mailadresse med links til redigering, deaktivering og forlængelse af annoncen.