For at kunne bruge jobportalen optimalt, skal du acceptere cookies. I nogle browsere kan du opleve problemer med at acceptere cookies - blandt andet i Microsofts gamle browser, som stadig benyttes at nogle: Internet Explorer.

Det anbefales som standard, at du benytter en anden browser end Internet Explorer til brugen af jobportalen. Vi har dog her lavet en guide, der viser, hvordan du får Internet Explorer til at acceptere cookies.

Problemer med at acceptere cookies skyldes højst sandsynligt, at indstillingerne i din browser er sat til ikke at acceptere cookies. For at tjekke dette, kan du følge nedenstående steps

Vælg fanen “beskyttelse af personlige oplysninger” og klik herefter på “Avanceret”

Tjek at indstillingerne er som vist på billedet.

Hvis ovenstående ikke løser dine udfordringer, er du velkommen til at kontakte os på support@cyjobapi.com.