For at kunne bruge jobportalen optimalt, skal du acceptere cookies fra tredjeparter. I nogle browsere kan du opleve problemer med at acceptere cookies.

Denne artikel viser en guide for Google Chrome samt Internet Explorer.

Google Chrome

Bruger du Chrome kan du her tjekke dine cookieindstillinger.
De skal gerne se ud som følger:

Internet Explorer

Her kan du se, hvordan du slår accept af cookies til i Internet Explorer:

Vælg fanen “beskyttelse af personlige oplysninger” og klik herefter på “Avanceret”

Tjek at indstillingerne er som vist på billedet.

Hvis ovenstående ikke løser dine udfordringer, er du velkommen til at kontakte os på support@cyjobapi.com.