Videoguide

Tekstguide
Hvis du ønsker at få relevante ledige stillinger tilsendt direkte i din mailindbakke, kan du oprette en jobagent.
Dette gør du under fanen 'Find job'. Her skal du foretage en søgning, der fører til visning af stillinger, der vil være relevante for netop dig.
Du har mulighed for at oprette en jobagent op to måde:

1. På baggrund af søgeord
  2. På baggrund af stillingstype og geografi
  1. Fritekstesøgning

Når du indtaster noget tekst i søgefeltet, bliver der automatisk vist de stillinger, som det indtastede ord indgår i. På baggrund af denne søgning, kan du oprette en jobagent. Dette gør du ved at klikke på 'Gem som jobagent' og efterfølgende navngive jobagenten. Du bestemmer selv, hvad du vil kalde din jobagent. Det skal blot være med til, at gøre det mere overskueligt, hvis du har flere jobagenter.

2. Stillingstyper og geografi

Den anden måde, hvorpå du kan oprette en jobagent, er ved at vælge stillingstyper og geografi. Når du står i fanen 'Find job', kan du klikke på 'Flere søgemuligheder', for at få vist de stillingstyper og den geografi, som du kan lave segmenteringer på baggrund af. Du kan sagtens nøjes med enten kun af udfylde geografi eller kun udfylde stillingstyper, men det er ofte en god idé at kombinere de to.
Når du har foretaget dine valg, klikker du på 'Vis resultater'.

Du får nu vist de stillinger, der matcher de valgte kriterier, og kan nu gemme som jobagent. Vær opmærksom på, at du sagtens kan oprette en segmentering, der ikke indeholder nogen stillinger, som en jobagent, da du fremover automatisk vil modtage en mail, når der kommer et match.

Klik på 'Gem som jobagent' og giv jobagenten et navn for at gemme.

Gå til fanen 'Mine jobagenter' for at se dine oprettede jobagenter