Videoguide:
Rediger:

Slet:

Tekstguide:
Når du har oprettet en eller flere jobagenter på portalen, kan du altid redigere eller slette dem.
Det kan fx være, at du gerne vil udvide de geografiske søgekriterier, som din jobagent har.
Det kan også være, at du har fundet eksempelvis en praktikplads og derfor ikke længere ønsker at modtage jobagenten.

Start med at gå til 'Mine jobagenter' og vælg den jobagent, som du enten vil redigere eller slette. Foretag handlingen ved at klikke i bjælken nederst på portalen.

Hvis du ønsker at redigere din jobagent, får du vist dine valgte søgekriterier, som du har mulighed for at tilpasse. Når du er tilfreds med dine rettelser, skal du opdatere din jobagent, og ændringerne er herefter gemte.


Ønsker du i stedet af slette din jobagent, bliver du bedt om at indtaste teksten "slet min jobagent" for at bekræfte sletningen.

Fandt du dit svar?