Videoguide

Tekstguide
For at uploade et profilbillede, skal du gå til 'rediger profil'.

Her skal du klikke på cirklen med initialerne for dit for- og efternavn, hvor redigér vil fremgå, når du fører musen over.
Herefter vil en filvælger komme frem. Vælg da dit profilbillede.

Herefter har du mulighed for at beskære dit profilbillede. Når du er tilfreds, skal du klikke på 'Godkend'.

Dit profilbillede er nu uploaded. Så mangler du blot at gemme dine ændringer.