Hvis en annonce ikke længere skal være synlig på jobportalen, kan du deaktivere den. Deaktiverede annoncer, vil altid kunne findes frem i systemet og bliver derfor ikke slettet.

Du kan deaktivere en annonce på to måder.
Når du markerer en eller flere annoncer, får du mulighed for at ændre status på disse. Her kan du blandt andet deaktivere annoncen.

Alternativt kan du også åbne den pågældende annonce op, klikker på de tre prikker øverst til højre, og her vælge deaktiver.

Virksomheder der selv har indrykket en annonce på portalen, modtager automatisk en mail med link til deaktivering af annoncen, og kan derfor selv administrere dette. Som konsulent har du dog mulighed for at deaktivere alle annoncer indrykket på portalen.

Fandt du dit svar?