Når du er logget ind som konsulent, skal du først og fremmest gå til fanen 'Annoncer'.
Her finder du en rund knap nederst til højre - Klik på denne for at oprette en annonce.

Du vil nu blive ført igennem forskellige steps i oprettelsen.

1. På det første step skal du udfylde informationer omkring virksomheden. Når du begynder at indtaste virksomhedsnavnet, vil du kunne se, om virksomheden allerede er oprettet i forvejen. I så fald vil et eventuelt logo automatisk blive udfyldt og seneste kontaktperson.
OBS: den e-mail du indtaster for kontaktpersonen, vil efter godkendelse af annoncen få tilsendt en mail med redigerings og deaktiverings links til annoncen. Indrykker du derfor en annonce på vegne af andre, kan du evt. indtaste vedkommendes e-mail.
Den indtastede e-mail vil IKKE blive vist på annoncen.

2. Step er udfyldelse af annonceoplysninger. Her indtastes overskiften på annoncen, ansøgningsmetode, frist osv.
Du vil her også blive bedt om at udfylde stillingstype og geografi. Dit valg heraf er det, som brugernes jobagenter matcher med annoncen på baggrund af.
Der vælges derfor hvilken kommune(r) eller region(er), som arbejdspladsen ligger i, hvorefter arbejdspladsen indtastes mere specifikt i tekstfeltet under.

3. Step er hvor selve annonceteksten indsættes. Forekommer annoncen også i PDF format, kan denne uploades til annoncen. Vi anbefaler at hele eller dele af teksten i en eventuel PDF kopieres og indsættes som annoncetekst. Brugerne har nemlig mulighed for at søge blandt ord i annonceteksten.
Det er også muligt at uploade et coverbillede til annoncen i formatet: 1000x400px.

4. Step og dermed det sidste går på at godkende annoncen. her får du vist et preview af hvordan annoncen kommer til at se ud, når den er godkendt/indrykket.
Skulle der være noget ved annonce, som du gerne vil ændre, skal ud blot gå tilbage og foretage ændringen. Når din annonce er godkendt er den synlig for brugerne på portalen.