Hvad enten du står i oversigten over annoncer eller personer, har du mulighed for at lave segmenteringer, får at få vist de resultater, du ønsker.
Klik på tragt-ikonet til højre, for at få vist filtre.

Du får nu vist nogle forskellige filtre, som du kan foretage en segmentering på baggrund af.

Annoncer:

• Oprettelsesdato
  • Status
  • Stillingstype
  • Geografi

Personer:

• Oprettelsesdato
  • Køn
  • Status
  • Praktikønsker - stillingstype
  • Praktikønsker - geografi
  • Hold

Når du har valgt dine parametre, kan du enten klikke på 'Luk' for at lukke segmenteringen ned, og se de matcheden resultater, eller på 'Gem' for at gemme segmenteringen som en gemt visning, du altid vil kunne finde frem igen.

Vælger du sidstnævnte, skal du huske at give din segmentering et passende navn.

Du ændrer navnet øverst til venstre.

Såfremt du har oprettet en gemt visning, vil du kunne se denne, ved at klikke på pilen ud for 'personer' eller 'annoncer'. Her kan du se nogle standard gemte visninger, men de der er oprettet særligt for din organisation, vil også fremgå her.

Ved at klikke på tandhjulet du for segmenteringen, kan du redigere visningerne.