Hvis din organisation har tilkoblet holdmodulet, der gør det muligt at oprette og administrere hold, er det også muligt at oprette afdelinger.

De hold der oprettes for organisationen, kan kobles på afdelinger, og gør det dermed lettere at administrere personer og hold.

Opret afdeling
Gå til 'personer' og klik på 'Afdelinger'.

For at oprette en ny afdeling, skal du klikke på plusikonet nederst til højre.

Her skal du navngive afdelingen for at oprette.

Når du har oprettet dine afdelinger, kan du se dem i oversigten

For at koble afdelingerne på de forskellige hold, skal du gå til hold og redigere.

Personer der bruger brugerportalen, vil nu kunne vælge afdeling, og bagefter koble sig på de hold, der er oprettet under den valgte afdeling.

Under segmentering af personer, vil du også kunne vælge afdeling som segmenteringsmulighed.