Såfremt holdmodulet er aktiveret på jeres organisation, er det muligt at oprette hold, som personer kan koble sig på, når de opretter en profil.

For at oprette et hold skal følgende informationer være udfyldt:

• Holdnavn
  • Kontaktlære
  • Konsulent
  • Slutdato

Derfor skal du inden du opretter et hold, være sikker på, at du har oprettet den konsulent og den kontaktlære, der skal kobles på holdet.

Du opretter en kontaktlære under 'organisations indstillinger' og 'lærer' - Bemærk! det er kun administratorer, der har adgang til dette.

Gå til 'Personer' og herunder 'Klasser'

Nederst til højre finder du et plus. Klik her på for at oprette et ny hold

Udfyld alle informationer og klik på 'Opret' nederst til højre for at oprette holdet.

Alle hold bliver vist i oversigten under 'Klasser'. Når du klikker på et hold, kan du få vist informationer om holdet og de personer, der har koblet sig op på holdet.

Vis du ønsker at se personerne i oversigten af 'Personer' hvor det er muligt at redigere personer, kan du klikke på de tre prikker øverst til højre og vælge 'vis personer'.

Du får efterfølgende vist personerne i oversigten.

Det er altid muligt at segmentere personer på baggrund af hvilket hold det er koblet på.
Klik på tragten øverst til højre. Her kan du vælge filtret 'Hold' og vælge holdet for at se de personer, der har koblet sig på dette.