Via konsulentadgangen er det muligt at redigere personernes praktikinformationer. Det kan fx være, at en person ikke har koblet sig på det rigtige hold, ikke valgt en upræcis geografi som praktikønske.

For at redigere i praktikinformationer skal du finde den person, du vil redigere. Åben vedkommendes personkort op, og klik på de tre prikker øverst til højre.
Herunder vælges praktikinformationer.

Du får herefter vist en side, hvor du kan ændre personens praktikinformationer. Når du har foretaget ændringerne, skal du klikke på 'Gem'.

Når du ændrer informationerne, skal du både vælge stillingstype og geografi under praktikønsker.