For at sende en direkte mail til personer, der er tilknyttet din organisations jobportal, skal du starte med at klikke på fanen "Personer" i menuen i venstre side. Du vil herefter få vist en oversigt over de tilknyttede personer.

Du vælger, hvem du vil sende en mail ud til ved at klikke i den hvide boks lokaliseret til venstre for profilbilledet, så der kommer et grønt flueben frem. Klik herefter på "Send e-mail", som du finder lige under "Administrer personer".

Der vil nu komme en dialogboks frem, hvor du kan skrive din e-mail. Ønsker du at vedhæfte filer til denne mail, klikker du på "Vedhæft fil" i højre hjørne lige under tekstfeltet. For at sende din mail, klikker du på "Send e-mail" nederst i højre hjørne. Din mail vil herefter blive sendt ud til de ønskede personer.